Menu

Over mij

Mijn naam is Maaike Scherff- van Veldhuizen.  In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen.  Na mijn studie ben ik begonnen met werken in een eerstelijns praktijk. Tijdens mijn opleiding  en de eerste jaren werken merkte ik dat mijn interesse breder was dan de lichamelijke klacht alleen.

Ook heb ik de kans gekregen om als fysiotherapeut ervaring op te doen in Zuid-Afrika en Nepal. Daar heb ik geleerd om met weinig middelen een behandeling te kunnen geven.

In 2014 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de psychosomatische fysiotherapie te Utrecht. Deze specialisatie binnen de fysiotherapie richt zich op de relatie tussen de psyche, het lichaam en leefomgeving.  Mijn visie is dat wij mensen een eenheid zijn wat betreft lichaam en geest en dat er in de behandeling naar diverse facetten gekeken mag worden voor herstel.

Naast de algemene en psychosomatische fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in slaapproblemen, hyperventilatie, dry needling en ademhaling.

Na jaren met plezier in een praktijk te hebben gewerkt ben ik in januari 2017 mijn eigen praktijk begonnen aan de Nijstad 4 te Dwingeloo.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over Nijstad Fysiotherapie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06 – 57 56 96 35 of ga naar contact.

Ga naar contact